Cleuren Ciders POMM. Brut Nature

POMM. Brut Nature

 

Cleuren Ciders in Riemst, Limburg, Belgium 🇧🇪

Cider - Dry Regular
Score
6.64
ABV: 7.9% IBU: - Ticks: 1
POMM. is een subtiele, originele schuimwijn van appels. Deze unieke Brut Nature kent een blend van historische Haspengouwse appelsoorten, speciaal geselecteerd uit het fructuarium van Alden Biesen in Bilzen. De bereiding van POMM. via de Methode Traditionelle draagt bij tot zijn zeer ambachtelijke karakter. Bovendien bieden de mergelgrotten van Kanne de ideale omstandigheden om dit hoogwaardige product te laten rijpen, hetgeen resulteert in een subtiele neus en complexe afdronk van deze appelschuimwijn. Dit alles maakt van POMM. een uniek streekproduct waarin de sprankelende geschiedenis van dit mooie stukje Haspengouw terugkomt in het glas.

Aan de lancering van POMM. gaat een periode van acht jaar onderzoek, experiment én bijsturing vooraf. Hoewel we met POMM. de weg naar de markt hebben gevonden, zijn we niet van plan om onze experimentele en innoverende avonturen reeds stop te zetten. Integendeel!
 

Sign up to add a tick or review


 


     Show


6.5
Appearance - 6 | Aroma - 6.5 | Flavor - 6.5 | Texture - 7 | Overall - 6.5

2019 edition. Pours clear pale blonde to wattery white. Scent is fairly dry, refined. Taste is fairly sharp, very dry, elegant and fresh. Mild fruityness. Less my thing, personally.

Tried on 25 Nov 2021 at 12:15