Established in 2012

Belgian Craft Beer Company

Client Brewer in Hasselt, Limburg, Belgium 🇧🇪


Singelbeekstraat 7
Hasselt
3500

+32 (0) 486 48 55 89
kris@biervanhogegoesting.be


Goesting in en passie voor bier …. zette Kris aan tot brouwen. Hij volgde een bijscholing brouwen in CVO Elishout te Anderlecht en een opleiding zytholoog aan het Syntra te Hasselt. Onder het motto ‘Think Global, Drink Local’ brouwt Kris van Belgian Craft Beer Company verschillende locale bieren. Deze Craft bieren zijn pure producten van verse granen, ongefilterd, van hoge gisting, met een pure en volle smaak ... bieren van hoge goesting!

In januari 2012 kwam Coccinelle 'bier van hoge goesting' op de markt.
Coccinelle (Frans voor 'lieveheersbeestje') is één van de natuurlijke beschermers van de hop. Er zitten 3 soorten Belgische hop in het bier, vandaar de naam Coccinelle.

Sinds 2018 zijn we als 'Belgian Craft Beer Company' bezig met de uitbouw van ons assortiment: Coccinelle (Tripel Ale 8%), Grasshopper (Belgian Bitter 6%), Thor (Saison 5,5%), Haspengouwse Tripel (Tripel 7% met toevoeging van Jonagold) & onze Hopjenever 38° (met de 3 hoppen van Coccinelle). De recepturen van de bieren worden nog steeds thuis ontwikkeld en zodra deze op punt staan, worden ze bij brouwerij Anders gebrouwen.

De goesting om te brouwen, experimenteren, proeven, … volg de goesting …
Geniet en drink met mate(n)!
Santé

 


Results Per Page
Filter by Style
Sub-Style (Optional)
     Choose List

     Popularity
     Date Added
     Category
     Name
     ABV

Clear Current Filters

Brewery Stats
Score
Not enough ticks to qualify for a global score
-
Beers5
Ticks35